Sponsors & Donateurs

Van de ouders van een student ontvingen wij een donatie van 100 Euro. Dank!

Van diverse klanten van ASSpiratie ontvingen wij donaties; soms wel een veelvoud van 100 Euro!  Super. Wij zijn er erg blij mee.

Daarnaast ontvangen we regelmatig kleinere donaties; vanaf Euro 5.

In 2012, 2013 en 2014 hebben we via boekwinkeltjes.nl boeken verkocht. De verkoop opbrengst is als donatie aan stichting Cebos overgemaakt.

Van een particulier ontvingen wij voor 5 jaar (2010 tot en met 2014) jaarlijks een ondersteuning van Euro 7.000 per jaar (!). Deze donatie heeft ons voortbestaan voor de afgelopen 5 jaar mogelijk gemaakt.

Voor ons verdere voortbestaan blijven donaties noodzakelijk. De studenten kunnen hun studie vaak niet of slechts met moeite betalen. Wilt u een student steunen? Maak een bedrag over op de bankrekening van Stichting Cebos NL03 TRIO 0198 3923 38 (Stichting Cebos, Amersfoort).

Stichting Cebos is een ABNI (Algemeen Nut Beogende Instelling). Donaties aan Stichting Cebos zijn binnen de daarvoor geldende fiscale grenzen aftrekbaar voor de inkomstenbelasting of de vennootschapsbelasting.

Logo Stichting Cebos; opleidingen voor jong-volwassenen met autisme